Post by anfornewsdimle on Mar 11, 2022 19:02:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Učte se psát Ruština abecedu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Učte se psát Ruština abecedu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odemknout vše ▞▞▞
▞▞▞ Učte se psát Ruština abecedu 2022 version ▞▞▞
Je to nejlepší aplikace pro učení ale ta ruština je tak složitá 😭😂
Je to úžasné
Learn To Write Russian Alphabet Pendidikan ujho
Skvělá startovací aplikace
Pěkné
Před stažením této aplikace jsem ji ve skutečnosti podcenil, ale díky tomu nyní mohu psát rusky a skutečně jí rozumět a číst ji 😀 děkuji, kdo tuto aplikaci vytvořil
Zatím to zbožňuji,🥰
OMG vždycky jsem se chtěl naučit rusky moc děkuji :'>
Toto je aplikace, kterou jsem použil, abych se naučil ruskou azbuku. Učí tisk a kurzívu. Uživatelské rozhraní je roztomilé a snadné použití. Jedinou nevýhodou pro některé bude, že plná verze je uzamčena bez placení. Pro mě to stálo za to zaplatit. Je to rychlý a snadný způsob učení, který vypadá spíše jako hra, ale existuje spousta bezplatných zdrojů pro ty, kteří nechtějí. Celkově bych to doporučil každému, kdo se chce vrhnout do učení ruštiny.
Jako ano, je to celkem dobrý, ale mínus na tom je, že nenaučíte vše, bez peněz 🙄 Jinak něco jsem se naučila, ale bez peněz, nenaučíte skoro nic..
Dobře zpracované. Ale chybí mi popis toho, co je v placené verzi.
Perfektní
Zatím splňuje očekávání Beru zpět 3 lekce zdarma? Že se člověk ani nenaučí abecedu? Odinstalováno
miluji to
Opravdu užitečné
Vynikající lekce s psaním na bloku příliš pěkné aap
Tato aplikace je skvělá! Mohl jsem se snadno naučit ruský jazyk místo používání Google. Ale většinou jsem zapomněl písmena ^^." Tohle bude zábava učit se ruštinu! Potřebuji více praxe...
Rád si oprašuji svou ruštinu, nepoužívám ji od střední školy v roce 1994
👏👏
Báječné! Dostanu se také ke studiu ruských rukopisů
Vývojáři jsou tak geniální, že tato výuková aplikace si zaslouží více hvězdiček. Jsem v tom stále nováček, ale rukopisné znaky jsou trochu jiné než v příkladu uvedeném výše. Přesto je opravdu zábavné učit se nový jazyk s touto aplikací. Měl bys to zkusit!
Velmi dobrá aplikace, splňuje svůj účel
Velmi pěkná aplikace, ale ve skutečnosti není zdarma (jak je zvýrazněno v popisu). Chcete-li pokračovat, musíte zaplatit po lekci 3.
Je to opravdu pouze abeceda. Čekala jsem po koupení i slova, ale ne. Abeceda hezky udělaná, líbilo se mi to, ale pak velké zklamání, když jsem hledala pokračování.
Velmi pěkná aplikace pro výuku ruštiny
Užitečný
Chybí mi možnost procvičit si velká písmena. Pokud máte tuto možnost, bude to podle mého názoru skvělá aplikace.
Aplikace je hezky udělaná, ale moc mě štve, že úplně zdarma to je pouze do třetí lekce. Další věc: pokud se vám jen trochu nepovede napsat to písmeno (podle té apky), tak vám to prostě neuzná a už mi to dost lezlo na nervy. Pokud nechcete utrácet tak nedoporučuji.
Write Ме - Научи писати Ruski абецеду Образовање rra
سلام این افزار در گوشی A31 سامسونگ باز نمیشود! لطفا راهنمایی بفرمایید یا اشکال را برطرف کنید
эto приложение tak хорошо для людей, которые хотят выучить русский язык
Bohužel jsem se musel poměrně rychle odinstalovat kvůli cvičení, ve kterém jste museli nakreslit písmeno a pokud jste jej po kousku chyběli, nepustilo vás dál.
Dobrá aplikace
Velice užitečné
Miluji tuto aplikaci moc! Je to tak zábavné 💕
Aplikace není moc přehledná, navíc aby ti to znak uznal, musíš ho napsat na správné místo, správně velký, a vlastně není ani trochu od toho, jak je znak zadaný.
Grand Jail Prison Break Escape Tiempo rixy
Zatím je vše dobré.
Nejlepší aplikace vůbec
fakt jedna z nejlepších apk na ruštinu. STAHUJTE!!!
Dobrý!
Neobětuje učení pro „hratelnost“ jako mnoho aplikací pro výuku jazyků. Zatím se mi to líbí.
rusça Alfabe Karakterlerini Yazmayı Öğrenin Eğitim jfuw
Celou azbuku se naučíte jen za peníze. Jako 300 Kč? To je sakra hodně!
Super pro začátečníky
( ͡° ͜ʖ ͡°)👌
super aplikace! základy vás to naučí... jen můj mozek neumí spolupracovat 😊✨
není špatné. Rád bych, abyste viděli grafiku vhodnou pro dospělé.