(Android) RPG Dice: Heroes of Whitestone goljufija koda za povečanje kovancev
Mar 11, 2022 19:08:09 GMT
Post by anfornewsdimle on Mar 11, 2022 19:08:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ RPG Dice: Heroes of Whitestone ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RPG Dice: Heroes of Whitestone IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda za povečanje kovancev ▞▞▞
▞▞▞ RPG Dice: Heroes of Whitestone 2022 version ▞▞▞
Nedavno sem dvignil svojo oceno z 1 zvezdico. Veliko izboljšav, odkar sem ga preizkusil pred nekaj meseci.
Vadnica je enostavna in zabavna, zaradi česar je prijetna igra, všeč pa mi je dejstvo, da je še vedno namizna igra.
Super zabavna družabna igra RPG – za uživanje vam ni treba porabiti resničnih dolarjev
Bom počakal in videl, kaj bo prinesla nova različica, grindy
Potrebuje več stvari. Poleg tega je tako zelo drago igrati.
Zabavno je, čeprav sovražim, da vidim energetskega mehanika.
Globoko obžalujem namestitev te "igre". Kljub temu, da ste RPG, dobite NIČ EXP za boje. Edini način za dvig ravni je, da dokončate naloge, pri katerih vas sovražniki HITRO presežejo in onemogočijo napredek, tudi po porabi denarja. To niti ni plačilo za zmago, ampak plača-ker-smo-vam-rekli-za.Še nikoli v življenju nisem naletel na bolj slabo optimizirano igro RPG, zato se sprašujem, koliko pozitivnih ocen je bilo plačanih za prijazne reči.
Zabavna igra, veliko zanimivega igranja brez oglasov.
RPG Dice: Heroes of Whitestone Rollenspel yemd
Igra se začne zabavna, vendar se hitro spremeni v namen, tako da ne morete napredovati. Poznavanje metov kock, preden so vržene, ali dajanje sovražnikov spretnosti, kot so neuničljive ruševine, uniči vsako zabavo v igri.
Cooking Crush - kuchárske hry Arkády ywa
Res odlična igra, ki se razlikuje od mist of the rpgs tam zunaj. Edina težava je, da vam izprazni baterijo, večina junakov je neuporabnih, dokler ne opremite orožja in je takoooo drago za pakete za nadgradnjo.
To je zabavna igra. Za uživanje vam ni treba porabiti veliko. Nekaj časa lahko brez dela.
Obtičal pri "Reševanje pogrešanih skavtov", ker je težavnost bitke za ta en boj poskočila za 20 %.Dobival sem popolne ali skoraj popolne rezultate in zdaj ne morem premagati niti enega sovražnika. Ker je moj denarni tok odrezan, ne morem uporabiti večine možnosti »pojačajte svojega junaka« (ki so tako ali tako šibke; seveda bo igra, ki se igra skozi leta, povečala samo eno statistiko za nekaj odstotkov na dan). Nočem preživeti teden dni za brušenje, zato je to zame konec igre.
Najboljša beseda za opis te igre je dolgočasna. Prej sem igral zabavne igre s kockami, vendar vse v tej igri temelji na RNG. Od premikanja do mini nalog, celo pridobivanje opreme je metanje kocke, potem ko se zapletete v tono bojev. Vedno znova sem vrtel po istih majhnih zemljevidih, medtem ko sem se boril z istimi sovražniki, preden sem izgubil zanimanje. Seveda obstajajo naključne kocke, vendar sem le redko imel pravo številko za tisto, kar sem potreboval. To ni slaba igra in bo imela oboževalce, samo ni zame.
Zamrznjeno na zahtevo za oceno, ponovna namestitev programa Uninstaller še vedno obtiča. Užival sem do takrat, vendar nisem dolgo igral
Zlomljeno, se ne odzove
RPG Dice: Heroes of Whitestone رول پلیئنگ tzu
Igra Stingy Gacha, ki vam bo spravila baterijo. Potrebuje več dela.
Igral sem nekaj ur in naj povem to.. težko je dobiti zlato, hitro ti zmanjka virov, potrebuješ vip za napredek, plačaj 2 zmagi v smeti.. Zahteval sem vračilo.. Všeč mi bo moj vračilo denarja!
Ne morem skozi vadnico, zamrznila je. Obrnil sem se na vašo podporo s svojo e-pošto, prek te igre in te strani. Končno sem ga moral zavreči. Res sem hotel biti všeč.
Precej zabavno in dajejo vam veliko energije za začetek. Še vedno čakam, da ugotovim, kako mi je igra všeč. Zaenkrat je spodobno.
Zelo slaba predstavitev lepe stvari. Zdi se, da so se po velikem uspehu The Legend of Vox Machina zelo potrudili, da bi odtrgali kritično vlogo in vzeli z ramen.
Zanimiv pogled na standardni format RPG. Hokejski dialog, ampak igra je dobra.
Na odličen začetek. Zgodba je spodobna in igranje ima resničen potencial za rast.
Zaenkrat je v redu
Odločite se za prenos igre, potem ko ste videli oglas, ki me je navdušil za igro ... do zdaj sem se zabaval z igranjem in ugotavljanjem, z zanimivim konceptom in vsem.
RPG Dice: Heroes of Whitestone رول پلیئنگ tzu
Energetski sistem.. 1 energija osveži več kot 5 minut. Tega ne bom igral...
Osnovno, a zabavno. Všeč mi je nadgrajevanje likov.
Zaenkrat se na splošno počutim precej uravnoteženo, čeprav nisem daleč v igri. Preverjanje spretnosti za začetno poglavje bi bilo verjetno treba nekoliko zmanjšati, da bi nadomestili napredovanje enote do te točke.
Zabavna je. Vadnica je res držati se za roko. Rekel bom, da je igra zahtevala pregled s 50 dragulji kot nagrado.
11/24 posodobitev, prejel obvestilo, da je bila težava z zamrzovanjem g odpravljena. Ponovno prenesite, upam, ker se je odprlo na glavnem zaslonu, ne samo na zaslonu, na katerem sem bil zamrznjen, in ko sem začel igro, je isto mesto zamrznjeno. Zamrznil je tik pred šefom orka na prvi plošči, pojavilo se je sporočilo, da moram posodobiti, šel sem posodobit in očitno ni bilo potrebno.Odstranjeno in ponovno nameščeno in me samo naloži na tisti zamrznjeni zaslon, za začetek sem užival, vendar ne morem igrati. Težava je trajala nekaj dni
Dobra igra! Želim si, da bi lahko ponovili ravni za kmetijske namene.
Aplikacija nenehno zmrzuje...😡😡
Zaenkrat zelo uživam v tej igri! Odlični elementi, ki zelo spominjajo na D&D, mu dajejo zanimiv in edinstven zasuk, ki mu pomaga izstopati med trenutnim žanrom »Strateške RPG«, ki je postal ponavljajoč in zastarel.